Over ons

Over ons

Bri-X is opgericht in 2014.

Met het uitbreiden van de activiteiten van ons zusterbedrijf No Vertical Limit van industriële diensten op hoogte naar buitenreclame en branding werd het nodig om een aparte bv op te richten om deze activiteiten in een totaalpakket aan te bieden.

No Vertical Limit is één van de toonaagevende bedrijven in Nederland voor het veilig werken op hoogte en biedt zowel installatie en onderhoudsdiensten als certificering en keuring van materieel en werksituaties.

Door het netwerk en de kennis, ervaring en expertise van NoVL uit te breiden is Bri-X ondertussen uitgegroeid tot een volwassen partner. We bieden een hoog service niveau bij het ondersteunen en uitvoeren van Corporate Identity en re-branding projecten en het leveren en produceren van reclamematerialen.

Onze visie

 

Re-branding projecten kunnen een hele uitdaging zijn.

Ofschoon het een normaal onderdeel is van de ontwikkeling van een bedrijf of merk is hebben de meeste bedrijven geen mensen in huis die hierin veel ervaring hebben.

Het is onze doelstelling om de benodigde kennis en ervaring te bieden om deze projecten te laten slagen, zodat onze klanten kunnen blijven doen waar ze goed in zijn en wij kunnen doen waar wij goed in zijn. We functioneren meer als partner dan als aannemer en nemen de benodigde extra inspanning over.

Met een tiental eigen werknemers en een schil van experts en onderaannemers hebben we ondertussen een solide reputatie opgebouwd. We zijn in staat om flexibel mee te bewegen. Of het nu gaat om één kleine opdracht, of het gelijktijdig uitvoeren van meerdere projecten met meerdere teams in meerdere landen, we kunnen de benodigde ondersteuning bieden.

We houden ons bezig met projectmanagement, installatie en onderhoud, alsmede het produceren en leveren van reclamematerialen voor buiten en binnen.

Onze doelstelling is: Op tijd, topkwaliteit, binnen budget.

Email : info@bri-x.eu

Tel: +31 850 240 240

Copyright @ All Rights Reserved