Diensten

Diensten

Uitstraling is een belangrijk onderdeel van commercieel succes.

Wij ondersteunen uw projecten van start tot finish, van concept tot uitvoering. Onze diensten helpen om uw doelstellingen te behalen.

Op tijd, topkwaliteit, binnen budget.

Installatie

Met een tiental eigen werknemers en een flexibele schil van vaklieden kunnen we mee flexen met de ontwikkeling van een project. Of het nu gaat om één enkele specialist of om verschillende teams die in verschillende landen tegelijk uw gebouwen re-stylen.

We kunnen de zekerheid geven dat we minimaal aan uw verwachtingen voldoen, en ze altijd proberen te overtreffen.

We beschikken over installatieteams in de Benelux, het westen van Duitsland en in Zwitserland.

Grafisch Ontwerp

 

Het vertalen van ideeën naar werkelijke objecten is een vak. We zijn geen ontwerpstudio, maar beschikken over jarenlange ervaring in het printen, maken en installeren van reclamematerialen. Inclusief DTP services.

Wij helpen u graag uw ideeën tot leven te brengen.

Uiteraard zorgen we daarbi voor de juiste maatvoering en bestandsformaten zodat u zeker weet dat u het juiste product krijgt.

Design per locatie.

 

We bezoeken locaties, zorgen voor maatvoering en creëren visuals om dhet re-branding proces te ondersteunen.

Zeker wanneer CI over meerdere gebouwen uitgerold moet worden is dit een belangrijk aspect.

We bespreken de ontwerpen met franchisenemers en merkdealers, we zorgen voor een correcte offerte en houden de voortgang in de gaten.

Wanneer ontwerpen eenmaal zijn goedgekeurd gebruiken we de opgebouwde kennis van de situatie en de mensen ter plaatse om het bestel-, installatie- en nazorgtraject vlot te laten verlopen

Opname en blauwdruk

Vóór een project kan starten moeten locaties worden opgemeten, en gefotografeerd. Technische details zijn nodig om te kunnen bepalen wat wel en niet tot de mogelijkheden behoort.

We hebben hier een specifieke service voor, waarbij we de benodigde informatie verzamelen in één pakket dat design en planning mogelijk maakt zonder dat alle leveranciers alle locaties hoeven te bezoeken.

Logistiek en groupage

Bij re-branding projecten zijn doorgaans meerdere leveranciers betrokken. Meubels komen uit andere fabrieken dan buitenreclame of verlichting.

Wij kunnen goederen opslaan tot alle bestellingen binnen zijn, zodat de installatie en uitlevering een éénmalige gebeurtenis wordt in plaats van een serie bezoeken door verschillende leveranciers.

Projectmanagement

 

Re-branding projecten kunnen een hele uitdaging zijn.

Ofschoon het een normaal onderdeel is van de ontwikkeling van een bedrijf of merk hebben bedrijven vaak niet de benodigde kennis in huis om deze projecten goed op de rails te krijgen. Of, indien wel, is het vaak erg lastig om mensen uit de lijn ook nog projecten erbij te laten draaien.

Wij hebben de expertise en de mankracht om hierin te helpen. Zo kunt u blijven doen waar u goed in bent en managen wij het project voor u.

Op tijd, topkwaliteit, binnen budget.

Email : info@bri-x.eu

Tel: +31 850 240 240

Copyright @ All Rights Reserved