Producten 2

 

Vlaggen

 

Vlaggen en vlaggenmasten hebben we in vele maten, van strandvlaggen - van 2 tot 4(!) meter hoog- tot vaste systemen tot wel 12 meter hoog.

Voor de grotere masten bieden we de mogelijkheid deze ook te laten plaatsen. We hanteren hiervoor een vaste prijs, inclusief het maken van de fundering.

We kunnen ieder design printen en helpen u om tot een mooi product te komen, of het nu om één vlag gaat of om een vrachtwagen vol.

 

 

LED displays

 

 

Zowel binnen als buiten zijn LED displays serieuze blikvangers. Ze bieden eindeloze mogelijkheden om content te tonen, zowel van uzelf als van anderen.

We integreren Led in ons design, maar voor de technische details werken wij met een partner die ruime expertise heeft in het bepalen van de benodigde pixel dichtheid en het soort display dat het meest geschikt is voor uw situatie.

We adviseren u graag als het gaat om content-streaming en software om advertentieruimte te beheren of te delen. Hierin gebeurt momenteel veel, en een scherm op de juiste locatie kan zichzelf binnen enkele jaren terugverdienen.

Prints

 

 

We kunnen ieder design printen op verschillende dragers. Zo groot als u wilt. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw bestanden print-klaar gemaakt worden en dat de maatvoering klopt.

Email : info@bri-x.eu

Tel: +31 850 240 240

Copyright @ All Rights Reserved